int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



2.2.2024 Isla Plana - Španělsko

S přáteli jsme se přemístili z vnitrozemí na naše známé místo Isla Plana.

Img_8509

Jsme kousek od Mazaronu na dalším pěkném stání. Tentokrát máme štěstí, že tady skoro nikdo nestojí. Což je i s přáteli 5 aut, a to je na takovéto stání u moře a na Španělsko opravdu málo.

Img_8512

Pár dnů tady asi zůstaneme. Jen se nám maličko pokazilo počasí, ale sluníčka jsme si za poslední dny užili vrchovatě, tak pár dnů pod mrakem nám neublíží.

 Dji_0777

Je fajn, že občas se parkoviště lehce zaplní, ale někteří odjíždějí další den, někteří zůstanou den dva a jiný cestovatelé zase přijedou.

Img_8588

Zkrátka stále se to tady mění, ale obecně, snad i díky tomu že naše parkoviště není ze silnice vidět, tak je tu aut málo.

Img_8599

Máme v plánu několik výletů na kolech. Kousek od nás je maličké městečko Isla Plana, kam se dá dojít pěknou procházkou podél pobřeží na báječnou kávičku.

Img_8583

Taky už jsme tam několikrát byli. A zase na druhou stranu je poněkud delší pěší cesta do městečka Azohía, kam se dá taky hezky dojít a protáhnout si nohy.

Img_8596

No a pak je tu možnost několika cyklotras a celkově? Je tady krásně. A abych nezapomněla, měli jsme návštěvu. Přejeme Vám kolegové, šťasné další putování po Španělsku. 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ