int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



2.1.2024 Enternaranjos - Torrevieja - Španělsko

Silvestr máme úspěšně za sebou a můžeme po dni odpočinku vyrazit na další výlet na kolech.

P1020002

Tentokrát jedeme podél zavlažovacího kanálu do Torrevieja a okruhem to vezmeme zpět.

Cestou se zastavujeme u Jarka a Simonky na krátkou návštěvu.

 Img_7521

Mysleli jsme, že se zastavíme jen na kávičku, ale Simona nám uvařila hrnec naprosto luxusní kulajdy.

Img_7523

Shodli jsme se na tom, že každá kuchařinka jí vaří jinak, ale ta Simči byla fakt výborná. No a kluci se těšili na slibované Plzeňské pivo. Jedeme přes část města a už v jedné vedlejší ulici na nás vykoukl vývěsní štít Zastávka a mají velice dobré čepované plzeňské.

Zastavka

Teda, alespoň kluci to říkali. No a co čert nechtěl, jak dojíždíme k restauraci, Zdenda si všiml, že mám píchlé zadní kolo. Přesně před restaurací jsem musela někde píchnout a jak se sklonil, tak hned vidí, že mám píchlé i přední.

P1020003

Něco neskutečného. Těsně, pár metrů před restaurací se mi zázračně podařilo píchnout obě dvě kola. Tak to se hned tak někomu nepodaří. Musela jsem oběma koly vjet na tutéž nástrahu v podobě skla nebo hřebíku nebo já nevím. Prošla jsem těch pár metrů několikrát a nic jsem nenašla. Takže opět se dal Zdenda do správky. Jednu duši jsem dostala novou, ale druhá už byla lepená a po nasazení a nafouknutí kolo stále utíká. Tak zase kolo dolů, vyndání duše a hledání nepatrné dírky. Z restaurace jsme si půjčili rozprašovač pro snadnější hledání, ale dírku, kudy vzduch z duše utíká jsme nenašli. A to jsme jí hledali tří. Nakonec Zdenda mi nandal další lepenou duši a ta drží. Jsem neskutečný smolař.

 

Z hospůdky odjíždíme už domů k autům. Tentokrát s námi Růženka nejela, necítí se ještě po nemoci v pořádku a Roman s Pavlou se oddělili už včera. Nakonec jsme ujeli krásných skoro 50 km.

Screenshot_20240102_173010_cz-seznam-mapy

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ