int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



6.4.2024 - Villerest - Francie

Den D nastal a my se opět po dlouhé době setkali s Petrou a Carstenem z Německa.

P4040117

Takže, jak jinak, spousta povídání, plánování a vyprávění.

P4050027

Hlavně, přípitek na setkání, jak jinak, šampaňské a hromada grilované zeleniny bramboráčků, klobásek a masa.

P4050025

Byla to dobrota.    Zkrátka, to je taková klasika. Jakmile se cestovatelé sejdou, okamžitě si vypráví, kde byli, co zažili, co se jim cestou přihodilo.

Img_0795

Tak, je to vždy pro všechny hodně prospěšné. Jednak je to hlavně o tom, že každého zajímá něco jiného a pokud třeba cestovatel jede do nějaké země poprvé, tak jsou mnohdy zkušenosti těch, kteří tam už byli k nezaplacení.

Img_0806

Ale tady bych byla velmi opatrná na rady zkušených, protože to, co líbí mě, se nemusí líbit druhému a naopak. Pak třeba na špatnou zkušenost kolegy reagujeme tak, že do té oblasti neřkuli zemi vůbec nejedeme.

Img_0814

Protože proč když to tam stojí za houby, je to tam nehezké, nebo je tam vykradli, nebo se tam nikde nedá natankovat voda, nebo jsou tam předražené kempy a příroda nestojí za nic. Není nic lepšího než si udělat vlastní názor, a i přes špatnou recenzi si kraj projet, prohlédnout a pak je jen na nás, jak se nám tam bude líbit nebo ne.

Img_0821

A pak si můžeme říct, vždyť je to tady tak krásné, co se jim tady nelíbilo? Anebo, pro boha, co tady viděli, vždyť to nestojí za nic.

Img_0802

Co je však příjemné, že si s kolegy můžeme vyměnit zajímavé aplikace, dozvíme se mnohdy hodně důležitých praktických informací, jako třeba, jen takovou drobnou a bezvýznamnou informaci, kde se dá vyprat prádlo.

 Img_0899

Máme před sebou víc jak dva společné dny, kdy se nám naštěstí vyjasnilo, začalo svítit sluníčko, ale pro změnu, fouká silný vítr. V nárazech až 55 km/ h.

Img_0845

Což je na cykloturistiku docela hodně. Jenže, my jsme tak natěšený, teda spíše Petra s Carstenem, že na kola jedeme po oba dva dny.

Img_0809

Projeli jsme velké území kolem jezera, u kterého stojíme a pak jsme to vzali do vnitrozemí. To byl druhý výlet. Poněkud delší, ale moc hezký.

Img_0821_2

Petra sice toužila po lesních cestách, ale tady bohužel lesy zrovna moc nejsou, tak jsme je protáhli pravým, nefalšovaným francouzským venkovem.

Img_0768

A protože pohybu zas až tolik nebylo, trasy nebyly nijak náročné, tak jsme si s Petrou ještě maličko zacvičili.

P4050021

Dva dny uběhly jako voda a my se loučíme. Přátelé jedou do Španělska a my jedeme dál Francií do Německa a už konečně domů.

 Cesta do Villerest :

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ