int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



4.4.2024 Condat - Villerest - Francie

Počasí dle předpovědi se má výrazně zhoršit, což se také skutečně stalo.

P4030060

Je přímo hnusně. Už druhý den máme kompletně zataženou oblohu. Z toho nám jeden den kompletně propršel a co je důležité zmínit, výrazně se ochladilo. Brrr. Žádná sláva.

P4030032  

Dokonce jsme se propracovali do třinácti set metrů a samozřejmě tu jsou ještě zbytky sněhu.

 P4030069

Venkov a malé vesnice i kdyby byly sebehezčí, v dešti není co fotit a pokud by i bylo, tak fotky samozřejmě jsou děsivý.

P4030066

Když to tak vezmu kolem a kolem, tak za celý pobyt ve Španělsku, což je skoro 5 měsíců nám pršelo jednu noc. A to ještě nebyl žádný velký déšť.

Img_0746

Spíše jen aby se neřeklo. Takže pro nás to bylo skvělé, permanentní sluníčko, horší je to s příšerným suchem, který sužuje značnou část Španělska, za to teď si deštivého počasí užíváme.

P4030095

Ani není chuť něco psát. Takže, sedíme v autě jako kachny na rybníku a doděláváme aspoň resty, které se nám stále nějak moc kupí.

Hlavně, konečně nastal čas a podařilo se mi vyplnit žádost o důchod. Měla bych do něj vstoupit v polovině června, tak uvidím, čím mě naše strana a vláda překvapí. Zdenda bude vstupovat v srpnu. Předpokládám, že konečně přestaneme škudlit a budeme bohatí důchodci.

Dnešní a včerejší trasa : 

 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ