int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



9.3.2024 Anna - Montán - Španělsko

Maličká vesnice Anna, která není ničím nijak zvlášť zajímavá, ale mají tu hezkou procházku k vodopádu kousek od nás.

P3080002

Zdenda s Alenkou už tam byli a tak jde klasiky pěší křídlo naší výpravy k vodopádům.

Img_0013

No, je to paráda. Večer naposledy posedíme všichni společně a zítra se už od nás oddělí Kája s Jaruškou a pojedou směr Čechy.

P3080013

Mají ještě nějaký čas na přejezd, ale tři neděle dovolené utekly jako voda. Myslím, že byli ve Španělsku velmi spokojený a asi se jim tady i líbilo.

P3080015

Tak, ono se toho za 14 dnů pobytu nedá moc ukázat, ale myslím, že si užili od všeho něco. Hodně jsme byli na kolech, hodně chodili a kus Španělska projeli.

P3090124

Co víc si přát. Je hlášená změna počasí a má se hodně ochladit. Hlavně, jsme už dost hluboko ve vnitrozemí a každý kousek dál od moře je pekelně znát.

P3090026

Citelně se ochlazuje, hlavně v noci. Skutečně, jedeme směr Nontán, kde budeme naposledy spát opět na stání pro obytná auta kde je zároveň servis.

P3090034

A pak už nás čeká Ebro. Počasí se opravdu hodně zkazilo a prší. Co je však nepříjemné, rozbilo se nám topení na palubovce, takže je docela chladno i nám. Zdendovi se zase v dešti porouchal už opravovaný stěrač.

P3090077

Samozřejmě, jak jinak v dešti a v protivném větru. Stěrač, jakési táhla uvnitř se naštěstí podařil spravit, prý sdrátovat, ale naše topení nikoliv.

P3090089

Zdrželi jsme se skoro jednu a půl hodiny, kdy Zdenda rozebral půlku palubovky a snažil se najít závadu. Jak nakonec prohlásil, vše máme nyní perfektně čisté, ale neopravené a topení dál nefunguje.

P3090100

Montán a další naprosto perfektní stání. Opět je tu výlevka a voda zdarma. Vedle nás jsou hromady asi starého asfaltu, který si sem odložili silničáři, ale až si to odvezou, bude to zase pěkné.

Img_0022

Dokonce tu pro nás nachystali stoly a lavice a nechybí ani vysazené stromy. My hlavně potřebujeme nabrat vodu, protože na Ebru kde budeme není a udělat na týden nákup potravin a všeho co budeme potřebovat abychom nemuseli do města.

Img_0023

Kousek od nás je Caspe, ale kluci budou rybařit a my s Alenkou bychom to měli zvládnout. Tak, Ála je daleko šikovnější a zkušenější, to mě vždy něco schází.

P3090115

Hlavně, musíme koupit povolenky na Ebro a rybářský lístek. 

Dnešní trasa je: 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ