int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



Výměna rozvodů 108000 km 08.09.2020

Výměna rozvodů Fiat Humpolec

P9080038

Máme najeto necelých 110 tisíc km tak jsme zavítali do našeho domovského servisu v Rozkoši u Humpolce. Tento Fiat servis používáme od narození našeho Flíčka a spokojenost je maximální.

P9080047

Pohoda a klid na Vysočině se projevuje i zde v servisu přístup vedení i mechaniků je naprosto profesionální. Co se týče Fiatů Ducato jsou hodně spolehlivý a pokud se během prvních několika tisíc kilometrů vychytají porodní bolístky, tak návštěvy v servisu jsou jen výměny oleje a filtrů, brzdových destiček.

P9080042

Co mám zkušenosti svoje i kolegů tak okolo 100 tisíc km výměna rozvodů a v tuto dobu se také dost často rozbije spojkový váleček v převodovce, kdy se zároveň mění i spojka. Tady je nutno podotknout, že obytná auta jezdí neustále na plno zatížené. Tím pádem spojka i brzdy pracují neustále naplno.

P9080040

U běžných dodávek se občas jede bez nákladu nebo s nákladem pod hranici přetížení. Proto mají tyto vozy daleko větší nájezd kilometrů na spojku a brzdy.  

P9080056

      Výměna rozvodů vodní pumpy a všech řemenů proběhla celkem rychle vozidlo jsme přistavili ráno v sedm hodin a vše bylo hotovo ve čtrnáct hodin.

Faktura

Cena obvyklá jako v jiných značkových opravnách, za věrnost jsme dostali slevu na materiálu 20% .   Celkový stav s opravou zatím spokojenost.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ