int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



Oprava zámku pravých dveří po zloději 08.10.2019.

Oprava dveří u řidiče

Pa080064

Toto je další zbůsob vykrádání obytek a všech Fiatů Ducato. Těsně pod kliku pod gumové těsnéní zloděj vrazí trn a propíchne plech pod klikou, tak že díra není vůbez vidět,

Touto dirkou snadno zatlačí na táhlo které je přesně v tomto místě a dveře jsou otevřené. Snadné rychlé a ještě ani není vidět, že jsou dveře poškozené. Kdy se nám do auta zloděj dobýval nevím, ale vím, že se mu to nepodařilo dveře otevřít neboť je máme nastálo zabezpečené viz upravy 2015.

Jak dveře opravit?? Já jsem to udělal takto. Postupně dveře odstrojit odmontovat plasty reproduktor opatrně sundat tapacírung a potom odlepit bílou polysterenovou folii jde to blbě ale jde.

Stači jen nahoře v levo kde je klika. Následně kliku vyšroubuji a již vidím co ten zmetek způsobil.

Nyní je důležité jak plech dveří opravit. Je třeba plech co je vtlačený dovnítř vrátit zpět, ale je třeba to udělat opačným způsobem jak to udělal zloděj. Já jsem použil malé kladivko a násadou (dřevěnou) jsem ohnutý plech vrátil zpět (z vnitřku dveří ven) Potom jsem vše doladil kleštičkama aby byly zpět u sebe.

Asi by to chtělo malinko bodnout cočkem ale to sebou nevezu tak to musí takto stačit. Stejně si myslím že brzy dorazí další borec a vrazí tam znovu trn. Bylo by nasnadě tam udělat ze silnějšího plechu vložku pod spodní matky na klice aby to nemohl prorazit ale myslím si že lepší bude ať to propíchne než mi zničí dveře. Prostě to zas opravím jak mi je znovu propíchnou.

Nakonec jsem trhlinu odmostil a natřel bílou barvou malou pidi plechovičku vozím sebou. Jak barva zaschnula vše jsem postupně vrátil zpět.

Uvidíme co si na nás zloději vymyslí dál????

Všechny fotky jsou zde

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ