int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



Oprava pákové baterie vkuchyni Turecko Říjen 2015

Pákové baterie tu mám vybavené mikro spínači.

Jakmile pohnete s pákovkou tak spínač sepne a čerpadlo začne čerpat vodu. Zdálo by se, že tu není tlaková voda. Je tu tlaková voda neboť čerpadlo se zastaví až po dosažení určitého tlaku. Porucha na pákovce přicházela pomalu občas neseplo čerpadlo. Stačilo s ní trochu sem tam a ono se to rozeběhlo. Jednoho krásného dne ale řekla dost už ne, nebudu pracovat. Zalehl jsem pod linku a milou pákovku dostal na světlo ven. Udělal rozborku a objevil, že je natržený jeden ze dvou kablíků co do ní vedou k mikrospínači.

Oprava proběhla rychle a vše se zdálo, že bude vyřešené. Cesta baterie zpět už byla rychlá. Druhý den ale opět baterie jo a né. Tak po druhé pod linku baterie byla venku jedna dvě.  Už jsem věděl, že nemusím oddělávat pásky na trubkách, že stačí vytáhnout jeden červený zajišťovací kolíček. Trubky vyjedou jedna dvě. Tentokrát už jsem ale byl na spínač krátký. Nespínal a hotovo. Přišla na řadu varianta, jak se říká brod. Vlezl jsem do nářadí, vytáhl obyčejný vypínač (malý). Vše dal zpět akorát onen vypínač, připevnil vedle baterie. Tak se z ní stala, baterie poloautomat. Začal jsem shánět onen mikrospínač.

Ten se podařilo sehnat přes internet v jednom eshop. Přišel v prosinci za námi do Řecka s ostatními věcmi, co jsme dokupovali

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ