int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



Venkovní sprcha Chmelná Říjen 2014

Venkovní sprcha dobrá věc, ocení každý, kdo jede nadivoko k moři, ale nejen tam.

Mít možnost se opláchnout venku bez chození do vnitřku auta to nemá chybu. Montáž se zdá být jednoduchá. Je otázka, jakou cestu zvolíte. Já chci, aby  vše co tu dělám, bylo jako z montážní linky. Nebo se to tomu co nejvíce podobalo. Tak jsem volil složitější cestu.

Jednoduché by bylo koupi dvě T rozbočky dát je na teplou a studenou a bylo by to. Jenže pokud by se pustily oba kohouty najednou, bude malý tlak vody. Rozvaděč je na toto vybaven.

K venkovní sprše jsem zavedl jak studenou tak teplou vodu. Koupil jsem nové rozvaděče vody, jak pro teplou tak studenou. U teplé byl čtyř rozvaděč u studené pěti rozvaděč. A já potřeboval pro teplou pěti rozvaděč což, nebyl problém, ale u studené jsem potřebovat šesti rozvaděč. Ten jsem si musel složit, neboť dělají jen max pěti rozvaděče. Hadice jsem také koupil orig. Nebylo to nějak závratně drahé. Všechny spoje jsem zadubloval  páskami na šroubek pro jistotu. Originální  to mají jen zastrčené a tou matkou z umělé hmoty zajištěné. Co se týká elektriky, tak je celkem jedno, kde se napojíte na systém. Já jsem měl nejjednodušší místo pod dřezem v kuchyni. Tady je vidět drátky od baterie ze dřezu, tak jsem se napojil na tyto. Ještě jsem si dokoupil do rychlospojky ke sprše další konec a pořídil dlouhou hadici, ale tenkou. Když je potřeba, tak můžu umýt celé auto dokola.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ