int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



Plyn Sedlčany Říjen 2014

Plyn, to je další kapitola, která mne potrápila. Nakonec jsme zůstali u klasiky, kterou zná každý. Dvě alu lahve duokontrol a plnění z venku.

 

Moje plány byly původně úplně jiné, ale jak se říká, jeden míní, druhý mění. Tak jen  krátce, jak to mělo být. Mohlo by to někoho inspirovat. Tento prostor na plynové lahve jsem chtěl využít na elektrocentrálu. Důvod je na snadě je tu větrání a bylo by možné startovat centrálu vlastně kdykoli a kdekoli. Lahve na plyn by nebyly, ale byla by velká nádrž bud pod vozem v šasi nebo v kufru mezi skříněmi.

Nechal jsem si celý komplet namontovat v Adrii v Sedlčanech. Spolupráce s nimi byla perfektní. Mohl, jsem být u montáže což je zas, jak už jsem psal, deviza neboť deset let pobytu tady určitě přinese chvíle, kdy budu muset něco ladit.

Ukazatel stavu plynu v lahvích je dobrá věc jen je třeba si vyzkoušet, kdy už musíte natankovat. Po čase jsme se s měřákem domluvily a dobrý. Po 400 dnech pobytu v autě vše kolem plynu funguje ale počítám že namontuji filtr před lahve abych zmenšil možnost natankování nečistot. 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ