int(1)

Zaujalo nás...

NAŠE AKT. POZICE

             do 30.09.2024

klikni na modrý odkaz níže pro plné funkce nutný účet u GOOGLE a přihlášení

smile

Tady jsme dnes 

 toto vidíme okolo nás



Expocamp Německo 13.9.2014

K nákupu auta na Expocampu jsme měli několik důvodů, jednak jsme poslední tři roky navštívili české veletrhy jak v Brně tak Praze. Výsledek nás přesvědčil o tom, že tudy cesta nepovede.

Tak jsme navštívili Německé veletrhy v:www.touristikundcaravaning.de Lipsko    tak: www.caravan-salon.de v Düsseldorfu. A to několik sezon po sobě.

Asi není třeba popisovat jaký je rozdíl mezi Českým a Německým trhem. Další věcí, která nám pomohla, bylo, že jsem jezdil s kamionem týden co týden do Holandska a v Německu jsem navštívil nespočet prodejen a bazarů s obytnými vozy. Nakonec padlo rozhodnutí na prodejnu: www.expocamp.de  kde se nám, perfektně věnovali ale hlavně jsem to měl na trase a mohl jsem každý týden sledovat jak, se vyvíjejí cena a jak oni dělají slevy a kdy.

S rozhodnutím kde zároveň padlo rozhodnutí jaké a značku.

Jediné co jsem si nechal namontovat u nich v prodejně, bylo rádio ZENEC  Z-E3715 a couvací kamera což se domnívám byl dobrý tah, neboť oni jich tam montují hodně a mají s tím zkušenosti. Jde o to, že se musí táhnout kabel po celé délce vozu ke kameře vzadu.

Vše proběhlo perfektně auto nám na předání, připravili a na červený koberec postavili, manželce kytku dali, šampáňo otevřeli prostě Německá, preciznost.

Super zážitek při koupi auta. Byli jsme hodně překvapený, jak s námi jednali. :-)

A je náš Flíček 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | mapa stránek | diskuzní fórum | výměna odkazů

BANAN.CZ